Om os


JT's Murerforretning er en virksomhed, som startede i juli 2015. Vi er i øjeblikket 3 mand; murersvendene Mathias Kempf og Bjarke Jensen, samt mig selv, Jonas Therkildsen.

Mathias har tidligere arbejdet i større og mindre virksomheder, og har flere års erfaring derfra. Allerede tidligt i hans læretid, blev han udtaget til DM i SKILLS (murværk), hvor han blev nr 3. Dette har givet ham et specielt øje for detaljen, og gør ham til en meget kreativ håndværker.

Mig selv, Jonas Therkildsen, har også været i både større og mindre virksomheder, men har nu valgt at starte selv. Jeg sætter en ære i at give de bedste tilbud og primisser til kunderne, og har som mål, at JT's murerforretning skal være konkurrencedygtig på både pris og kvalitet.

Bjarke har tidligere arbejdet i et større firma, og er udlært samme sted. Han er udlært i foråret 2016, hvor han blev udlært med en flot bronche-medalje og udviste stor forståelse for detaljen på hans opgave. Bjarke er en dygtig og kreativ håndværker, og er derudover en meget hårdtarbejdende og pligtopfyldende medarbejder, som altid sørger for den rette finish på sit arbejde.

Vi er tre unge gutter med mange ideér til renoveringsprojekter, tilbygninger eller til det lille sjove projekt. Vi er kreative, og supplerer hinanden rigtig godt, så hvad enten du mangler et konkret tilbud, eller blot en ide til et projekt, står vi altid klar med faglig rådgivning og ideer.

Hvis dit projekt strækker sig over flere forskellige faggrupper, har vi gode kontakter til bl.a elektrikere, malere, VVS'er og entreprenører, så du kan få det bedst mulige samlede tilbud.

Vi laver både tilbud til private kunder, samt virksomhedsaftaler - vi har pt en fast aftale med HusCompagniet, som vi murer omkring 15 huse for om året.

En tæt kontakt med kunderne er en høj prioritet, for at skabe den bedste oplevelse og et glidende forløb i ethvert projekt, og for at skabe de bedste rammer for både kunden og os.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet

Top