Vandskuring


 

Vandskuring af bedste karakter

Hos JT’s Murerforretning har vi stor erfaring med vandskuring i høj kvalitet fra vores mange opgaver i byer som Brande, Ikast og Ejstrupholm. Trænger facaden på boligen til et mere indbydende look? Eller er murstensvæggene triste at se på? Uanset hvordan din facadesituation er, kan vi hjælpe dig med en løsning der holder i mange år, som fx vandskuring. Som passionerede murere har vi gennem tiden udført vandskuring mange gange, hvilket danner garantien for et visuelt flot resultat.

 

Skal din facades levetid forlænges?

Det danske vejr kan være hård ved boligens udvendige vægge, hvilket medfører, at der opstår mindre revner, huller eller skader. Derfor er en vandskuring ofte en rigtig god idé, da det ud over det visuelle opløft, også forlænger din facades levetid. Vi vejleder dig gerne, hvis du har brug for professionel rådgivning angående vandskuring, hvor vi naturligvis tager afsæt i dine ønsker og idéer. Det betyder intet, om facaden er af ældre dato eller helt ny – vi kan varetage det hele. Vi tager altid en indledende snak om vandskuring og dens effekt, for bedst muligt at afklare, hvilken løsning der passer til jeres bolig.

 

Vil du vide mere om vandskuring?

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for vandskuring, har spørgsmål til vores arbejde, eller vil bestille os til en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi lægger stor vægt på en tæt dialog med kunden, da dette skaber de bedste resultater. Du kan kontakte os på telefon 22 21 84 53 eller skrive en mail på jonasjt@live.dk.

 

Vi har adresse i Nørre Snede nær Ejstrupholm, men klarer også vandskuring i områderne omkring Ikast og Brande.

Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på projektet

Top